Welkom , login of registreer
   
Foto
REEE 2018

De startlokatie voor de 6e REEE 2018 is bekend. Het deel van Nederland waar de rit zal worden gereden is min of meer bekend en staat schetsmatig op de startpagina. We starten bij het Louwman Museum in Den Haag en we eindigen bij van der Kooi Sportscars in Houten.
Trimard-Classic 2018

  14-04-2018  

Nog een 30 tal dagen en dan is de start van de eerste, tweedaagse Trimard classic. Bijna alle vergunningen zijn binnen, de deurnummers en rallyborden zijn een feit, de definitieve startlijst begint ook vorm te krijgen… Ondanks het gure weer van de afgelopen weken hebben wij zeker niet stilgezeten. Onze parkoersbouwers zijn vorige week nogmaals op pad geweest en hebben de puntjes op de "i" gezet. Op maandagavond 26 maart aanstaande is onze uitleg avond. Ondertussen zijn we met een 32 personen. We verwachten jullie tussen 19.30 en 19.45 uur bij Brasserie 'T Spoor , Diksmuidestraat 14 - 8840 Staden. Zoals jullie weten is bij de rallysport tijd heel belangrijk, om stipt 20.00 uur beginnen we met de uitleg van de door ons gebruikte systemen, wees dus op tijd zodat jullie niets missen.

Lees meer

Rally van de Grensstreek

  07-04-2018  

Een inkijkje in de route Written by Eric Klunder.  Etappe 1 begint eenvoudig met pijlen en voert u richting de Belgische grens die u bij Witrijt kruist.  Eenmaal in België navigeert u verder op de Belgische topografische kaarten. Voor uw gemak zijn deze vergroot tot 1:50.000. Hiermee ziet u de weggetjes op de kaart iets eenvoudiger, maar of u daarmee ook de goede route rijdt? U rijdt via Retie, Dessel en Geel naar TC 3. Goed opletten en meten is het devies in België om goede route te rijden en de vallen van de uitzetter te onderkennen. Na TC3 worden de pijlen afgewisseldmet een punt waar u via de één na kortste route naar toe moet. De Tourklasse krijgt een eenvoudigere opdracht. U bent dan al aardig onderweg naar de lunchlocatie ’t Looze Vissertje. Een leuke locatie aan een...

Lees meer