Welkom , login of registreer
   

HOE TE BESTELLEN

 1. U dient zich eerst te registeren. Daarna kunt u inloggen om de prijzen te zien.
 2. In de categorieën hiernaast vindt u de producten. Vervolgens kiest u de producten en kiest u de gewenste opties; Opmaak kan ook door ons verzorgt worden. Dan moet u de "help" knop activeren en zodoende kunt u de losse items uploaden.
 3. Is uw winkelwagentje naar wens gevuld, kies dan "Afrekenen". U kunt direct afrekenen of een account aanmaken om te profiteren van speciale klantenacties en kortingen;
 4. Geef nu uw naam en adresgegevens op. Kies een betaalmethode en klik nadat u accoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden op "Verder";
 5. Controleer uw bestelling en adresgegevens. Klik op "Bevestig bestelling" (om te betalen via iDEAL) en uw bestelling is geplaatst.
   

VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen tot 30 kg betaalt u € 12,50 verzendkosten.
Bij bestellingen onder de € 10,00 berekenen wij € 3,- extra verzendkosten!

LEVERTIJDEN

De levertijd zal tussen de 5 en 7 werkdagen bedragen. In overleg kunnen we hiervan afwijken.

BETAALMOGELIJKHEDEN

U kunt uw bestelling op 4 manieren afrekenen:

 • iDEAL
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
 • Vooruitbetalen
  U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL13RABO0349145792 t.n.v. Gaasbeek Sign te Ane.
  Klanten buiten Nederland hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Gaasbeek Sign: IBAN: NL13RABO0349145792 BIC/SWIFT: RABONL2U
 • Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!


ANNULEREN of RETOURNEREN

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet in productie is genomen, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze in productie is genomen, dan dient u de gemaakte kosten te vergoeden. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na overeenstemming, aan u terugstorten.

Retourneren

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
Rallyborden.nl, Anerveenseweg 5, 7784 DC ANE

 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies